+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Enterpreneur, Co-Founder Mabs 4.0, Business Developer

André Meijer

Mijn naam is André Meijer en samen met Léon en Sabina zijn we vorig jaar Mabs4.0 gestart. Toen met het heilige geloof en vandaag met de wetenschap dat IT consultancy voor altijd is veranderd.

Onze klanten waarderen het dat we mee ondernemen in hun business, dat we de bedrijfsrisico’s tijdens onze opdrachten delen. Maximaal denkend van buiten naar binnen en gebruik makend van onze brede en grote ervaring en kennis, vertalen we bedrijfsvisie van de klanten via strategie en businessplannen in een road map en in projecten.

Onze klanten mogen verwachten dat onze oplossingen bij hun bedrijven passen en state of the art zijn. Toekomstgerichte processen en IT, optimaal ingerichte organisaties en moderne digitale marketing en product / service development. Uiteraard allemaal gebaseerd op een business case en met verschillende scenario’s.

De stappen die een bedrijf in verandering moet doen, zijn nog steeds dezelfde, maar er zijn veel meer digitale mogelijkheden om die verandering sneller en beter te bewerkstelligen.

Klanten mogen van mij verwachten dat ik het ritme van hun business en organisatie heel snel herken en daardoor in staat ben om veranderingen perfect te begeleiden. Uiteraard allemaal in samenwerking en waar mogelijk middels samen experimenteren. Een voorbeeld hiervan is te lezen in mijn blog over veranderen (in dat geval bij KPN).

Het is mijn passie om mensen en bedrijven verder te helpen in hun ontwikkeling. Ik doe dat enerzijds door de juiste vragen te stellen. Anderzijds heb ik een groot zakelijk netwerk waar ik bedrijven en mensen die elkaar kunnen helpen, met elkaar in contact breng. Dit heeft al een groot aantal nieuwe zakelijke initiatieven teweeggebracht.

Terug naar over ons?