+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Business data fit for future?

Business = Data, Data = Business

Globalisering, digitalisering, co-creatie, Internet-of-Things en Big Data: het belang van data is enorm! Data kan afkomstig zijn uit interne bedrijfssystemen en uit externe systemen, gestructureerd en ongestructureerd. Data kan het succes van ondernemingen voor een groot deel mede bepalen.

Data fit for business

Door analyseren en verrijken van gegevens die in de eigen bedrijfssystemen zijn opgeslagen, wordt de kwaliteit van de data verbeterd. Dit heeft een positieve uitwerking op bijvoorbeeld klantenservice, marketingcampagnes en marketing- en saleskosten.

Invoering van nieuwe applicaties (in huis ontwikkeld, softwarepakketten of cloud oplossingen) vraagt om een adequate datamigratie zodat de waardevolle klantgegevens uit de oude applicaties ook in de nieuwe omgeving gebruikt kunnen worden. Gegevens moeten volledig en juist overgezet worden.

Gegevens ontsluiten voor gebruik in analysetools (slimme algoritmes) levert nieuwe inzichten op die helpen om de processen te optimaliseren, nieuwe markten te betreden of het producten en diensten aanbod verder te verfijnen.

Nieuwe online toepassingen, waarbij er slim gebruik gemaakt wordt van alle mogelijke data (intern, extern, social media) zullen de customer experience verbeteren en nieuwe business kansen genereren.

Het team van Mabs4.0 staat klaar om samen met haar klanten data fit for future business te maken.

R

Kwaliteit data

R

Efficiënt gebruik van data voor meerdere doeleinden

R

Smart business door smart data

Heeft u interesse?

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Contact