+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Associate Partner, Online Consultant

Edwin Plag

Ik ben Edwin Plag en hou me al ruim 20 jaar bezig met alle verschillende aspecten van online. Ik heb dit in de praktijk vanuit verschillende rollen gedaan zowel op projectmanagement, technologie, marketing als commercieel gebied.

Ik heb 10 jaar vooral in de corporate omgevingen gewerkt aan de klantzijde en daarna 5 jaar een eigen internetbureau gehad, welke ik heb laten groeien naar 32 medewerkers en toen heb verkocht aan Tam Tam, een top-drie internetbureau. Daar ben ik 5 jaar commercieel verantwoordelijk geweest voor de 130 medewerkers.

Ik geloof in online en zeker alle nieuwe ontwikkelingen zoals AR, VR, IoT, simple design, etc. Echter blijf ik ervan overtuigd dat online niet zelfstandig kan bestaan en dat het een kanaal is naast offline. De juiste afwegingen, keuzes en strategie zorgen ervoor dat het maximale uit het online kanaal wordt gehaald.

Ik heb zelf in vele verschillende bedrijfstakken gewerkt of bedrijven ondersteund met hun online activiteiten. Momenteel ben ik druk bezig met het neerzetten van een nieuwe online propositie voor een grote auto onderdelen importeur / grossier in Nederland. Behalve het bedenken van het concept zorg ik er nu ook voor dat het geïmplementeerd en gebruikt gaat worden.

Terug naar over ons?