+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com
Visionary Entrepreneur,  Investor, Owner of Heksenberg, Founder & CEO of Mabs4.0, Thinks global & acts local, Creates sustainable winners
Leon Beerendonk

Mijn naam is Leon Beerendonk. Ik ben al meer dan 35 jaar in het consultancywerkveld werkzaam. In alle mogelijke rollen en functies. Ook ben ik sinds meer dan 30 jaar eigenaar van meerdere bedrijven. Naast DGA van de Heksenberg-groep ben ik ook investeerder, oprichter en adviseur. Tijdens mijn meer dan 30 jarig zeer succesvol zelfstandig ondernemerschap heb ik het ook nooit geschuwd om zelf projectverantwoordelijkheid te nemen voor (mega) klant projecten, m.a.w. om “met de voeten in de modder te staan”.

In deze fase van mijn arbeidzame leven en carrière ben ik mijn volgende droom gestart. Mabs4.0, een top-consultancy boetiek die zich richt op het modelleren van en uitbrengen van adviezen m.b.t. verdienmodellen, business smart services, strategieën en  oplossingen. De nieuwe consultancy boetiek Mabs4.0 vormt het hart van de Heksenberg-Groep. Met mijn 10 top-collega’s, ieder met zijn eigen persoonlijk meesterschap, kennen we een vliegende start en zijn we weer op “oorlogssterkte”. Voor de aanvullende bemensing van onze projecten maken we maximaal gebruik van “Staffing-on-Demand”.

Vanuit de Heksenberg-groep heb ik ook in een aantal start-ups, die hun levensvatbaarheid al hebben bewezen, geïnvesteerd. Binnen de Heksenberg-groep beschikken we nu over een aantal zeer wendbare en slagvaardige, sterk dienst en klant georiënteerde “autonomous, well-connected and well-networked  afilliated companies” die elkaar maximaal versterken middels co-creatie. Daarbij zijn de “affiliated companies / start-ups” ieder voor zich gefocusseerd op een van de belangrijkste vier pijlers voor de bedrijfsoplossingen van vandaag en morgen: Technologie (o.a. informatie & communicatie technologie, IoT, cloud), Informatie (o.a. big data, patroonherkenning, algoritmen, AI), Social Media en Apps. De consultancy expertise van Mabs4.0 fungeert hierbij als smeerolie tussen al deze bedrijven en helpt o.a. deze bedrijven naar een “next level” te brengen.

Daarnaast ben ik vandaag de dag zelf nog steeds actief in board-room, strategy en management consultancy plus programma / project management van (mega) projecten. Het is voor mij nog steeds een uitdaging om bedrijven van pragmatisch en toegevoegde waarde adviezen te voorzien. En hen vervolgens te helpen deze adviezen ook daadwerkelijk te implementeren en de beloofde kwalitatieve en kwantitatieve toegevoegde waarde ook binnen planning en budget te leveren. De laatste jaren ben ik vooral actief in Telco, ICT, Automotive, Handel en Industrie.

Terug naar over ons?