+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Manager Back Office

Linda Bakker

Mijn naam is Linda Bakker en samen met mijn collega Sabina Sormani zijn wij het back office team van de Heksenberg-groep in het algemeen en van Mabs4.0 in het bijzonder. Wij zijn de spil, steun en toeverlaat van de directie, interne / externe medewerkers en de partners van alle “affiliated companies” waaronder ook Mabs4.0 met betrekking tot de interne bedrijfsvoering (o.a. Bedrijfsburo, HRM, Financiën, Faciliteiten, Secretariaat, Juridisch) en de omgeving (o.a. Sponsoring, Evenementen, Communicatie intern / extern).

Ik ben uitstekend berekend op mijn huidige functie op basis van alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn 28-jarig dienstverband bij mijn vorige werkgever. Met deze kennis en ervaring ben ik een zeer breed inzetbare office manager die haar verantwoordelijkheid niet schuwt. Door mijn flexibele instelling en relativeringsvermogen beschik ik over een hoge mate van stressbestendigheid. Mede door deze kwaliteiten, realiseer ik uitstekende resultaten en bovenmatig tevreden collega’s.

Ik ben overtuigd van het succes door teamwerk en zie dit dan ook als een van onze sterke kanten. Waarbij wij de directie, onze interne / externe medewerkers en onze partners van alle “affiliated companies” op een warme en enthousiaste manier proactief faciliteren.

Terug naar over ons?