+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Financieel administratief medewerker

Linda De Sévrèn Jacquet

Meegaan met de tijd en jezelf ontwikkelen vind ik altijd heel erg stimulerend en verfrissend. Nooit stilstaan denk ik dan maar. In beweging blijven is goed. Mijn geest voeden met nieuwe dingen in de vorm van een workshop of trainingen vind ik helemaal het einde.
De sfeer binnen een bedrijf vind ik heel erg belangrijk en bepalend. Daar valt en staat eigenlijk alles mee. Communicatie speelt hierbij een hele belangrijke rol. Zo heb ik zelf een NLP opleiding gevolgd om zo bepaalde technieken toe te passen om een gesprek in goede banen te leiden. Oprecht luisteren naar de ander is hierbij heel erg essentieel. En vooral de dingen niet gaan invullen voor de ander. Deze opleiding heeft mij zowel op privévlak als werkvlak heel veel goeds gebracht.

Terug naar over ons?