+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Product Development & Marketing Consultant

Marjorie van Huijgevoort

Mijn naam is Marjorie van Huijgevoort en het is mijn expertise om nieuwe producten te introduceren en op de markt te zetten. Ik combineer hierbij mijn ervaringen opgedaan in Sales, Marketing, Product Management en Project Management in zowel de IT als Telecommunicatie industrie.

Ik ben ervan overtuigd dat het succes van nieuwe producten in belangrijke mate afhankelijk is van het vermogen om aan te sluiten bij de daadwerkelijke behoeften van een klant en de problemen die je voor hem oplost.

Ook geloof ik in een multi-disciplinaire aanpak en co-creatie. Ontwikkelingen gaan tegenwoordig dermate snel, dat expertise uit verschillende gebieden moet worden samengebracht, dit kan zowel extern met klanten, business partners en leveranciers, als intern met verschillende afdelingen.

In het verleden heb ik meerdere succesvolle product introducties gedaan waaronder de introductie van een cloudoplossing in samenwerking met Cisco en Microsoft, de introductie van de I-Phone inclusief bijbehorende abonnementen plus de introductie van een online customer portal. Meer recent ben ik als consultant betrokken bij een innovatieve startup om producten en diensten te definiëren en deze ook op de markt te zetten.

Terug naar over ons?