+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Associate Partner, Technical Infrastructure Consultant

Patrick Starmans

Mijn naam is Patrick Starmans en ik ben consultant op het gebied van de implementatie en het beheer van de Technische Infrastructuur (servers, opslag, netwerk, werkplekken) en alles wat daar mee te maken heeft, zoals het maken van de blauwdruk c.q. architectuur, het globale ontwerp, het detail ontwerp, het testen, implementeren, auditen, beheren en exploiteren, inclusief de organisatie inrichting m.b.t. de bijbehorende beheer en exploitatie functies. Tevens ben ik goed in staat een ICT afdeling aan te sturen hetgeen ik in het verleden meerdere malen heb aangetoond.

Ik ben ervan overtuigd dat een goed ingerichte ICT infrastructuur in combinatie met een uitgebalanceerd applicatie landschap met daar bovenop de juiste communicatie middelen bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen en zich zo kan ontwikkelen tot business enabler.

In het verleden heb ik meerdere projecten succesvol afgerond waarbij het met name ging om het verhogen van de efficiëntie, gebruikers tevredenheid, procesoptimalisatie en verlagen van de kosten. Recentelijk heb ik een project afgerond waarbij Microsoft Lync is geïmplementeerd als telefonie platform geïntegreerd met de kantoorautomatisering. Deze implementatie heeft ervoor gezorgd dat binnen het bedrijf efficiënter wordt samengewerkt, het e-mail verkeer is gedaald, en de reiskosten aanzienlijk zijn afgenomen.

Terug naar over ons?