+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

Business Developer

Philomena Quaedvlieg

Mijn naam is Philomena Quaedvlieg. Mijn internationale marketing & communicatie kennis en ervaring binnen de hospitality- en eventbranche pas ik graag, met de juiste visie en strategie, toe bij ondernemers die hun business de waarde en aandacht willen toekennen richting hun klanten die het verdient. Samen gaan we die extra mile om te blijven ontwikkelen en daarmee kansen te ontdekken en in te zetten voor de toekomst.

Met specialismen als Merkmanagement, Public Relations, Branding op basis van identiteit & imago, en Eventmanagement in combinatie met het verbinden van mogelijkheden haal ik het beste uit ieder project.

Door te leren, (co)creëren en samen met de ondernemer te presteren geloof ik in het behalen van succes. Als enthousiasteling met hands-on mentaliteit zoek ik graag het avontuur op. Niet alleen om de creativiteit te bevorderen maar ook de trends & ontwikkelingen te volgen die nodig kunnen zijn voor “the extra mile” richting een opdracht.  Grensverleggend en grensoverschrijdend liggen overal kansen. Je dient ze te pakken om te weten wat erachter zit. Samen blijven we dus ontwikkelen om daarmee kansen te ontdekken en in te zetten voor de toekomst.

Terug naar over ons?