+31(0)45-782 05 65 info@mabs40.com

ICT, Management Consultant

Theo van Dort

Mijn naam is Theo van Dort en met mijn meer dan 30 jaar ervaring in ICT heb ik dan ook mijn persoonlijk meesterschap bereikt. Ik heb een brede belangstelling voor het werk van mensen en met mijn analytische vermogen ben ik in staat om snel de business van mijn klanten te doorgronden. Als ICT architect bedenk ik dan creatieve oplossingen voor de uitdagingen die zij hebben. Ik doe dat bijvoorbeeld middels Business Information & Strategy Planning, Architectuur en RFI/RFP aanbestedingsprojecten.

Een van mijn specialismen is datamigratie en data cleansing. Hiervoor heb ik een complete aanpak ontworpen die ik inmiddels in diverse grote migratieprojecten succesvol heb toegepast, zeer tot tevredenheid van mijn opdrachtgevers. De door hun ingeschakelde auditors kwamen dankzij mijn gestructureerde, transparante projectmatige aanpak steeds tot een positieve beoordeling over de werkwijze en de volledigheid en juistheid van de uitgevoerde migraties.

Recent ben ik werkzaam geweest op projecten in internationale omgevingen voor TelCo’s, Industry, Logistics en Automotive branche.

Terug naar over ons?